Vw transporter t5 2 5 tdi review

Ik ben mij aan het orienteren op de aanschaf van een VW transporter T5. TDI motor – dubbele cabine – elektrisch. Voor de particulier is een busje niet meer interessant, maar voor een ondernemer als Hans Stoffel wel.

Vw transporter t5 2 5 tdi review

We zijn nu aan het kijken naar een T5 Caravelle en die ombouwen naar lichte. Mijn Garage hier in Belgiƫ rade me ook de 2. Hoi, onlangs ook overgestapt van de 174 PK naar de nieuwe T5 met 180 PK DSG en. T4 en nu de 175 pk tdi met dsg bak en. Ben rustig naar de vw dealer gereden (in de 2e versnelling) en daar staat.

Het rijden met een personenwagen VW transporter voldoet voor ons zelfs nog beter als. Fuel economy is around 28 MPG towing, 36 without the caravan. Ik heb een probleem met mijn volkswagen T5. L Tdi totally self destructed the auto trans at 128k. TDI-motor met 174 pk die ook in de. VW T5 dubbele cabine lange wielbasis of een Vito met.

Dat, terwijl ik eigenlijk op zoek was naar een VW T5 2. Na lang surfen op internet heb ik besloten om mijn transporter 2.

Vw transporter t5 2 5 tdi review

Transporter T5 of Vito cdi (of nog iets anders?). TDI met 174 pk te laten chippen naar 204 pk bij Unlimited tunning. TDI via het online inspectierapport en kies de. BESPOKE ENGINE REMAPPING FOR VW TRANSPORTER T4 AND T5. Antwoord: Voor mij ook nooit meer een VW T5. TDI unit injection diesel engines were fitted, with four power options: a 1. TDi is the most desirable, providing plenty of performance.

Volkswagen California camper T4 of T5. TDI 130pk Open laadbak met kraan Hiab.