Waar zit bougie retro scooter

Heb net een vivacity gekocht en die man zei dat ik de bougie af en toe schoon moet maken. Kan iemand mij vertellen waar en bougie. Weet jij hoe je een bougie moet monteren?

Waar zit bougie retro scooter

Ik ben Joey Schaar, scooter monteur in.

Scooter bougie vervangen hoe doe je dat? De bougiesleutel is vaak wat handiger omdat deze een rubberen ring heeft waar de bougie aan vast blijft zitten. Wie weet uit ervaring waar de bougie zit bij een scooter? Een Grande Retro type scooter heeft geen kappen om de remhendel heen waardoor. Ik wil de bougie vervangen want ik kan me niet heugen dat ik dat ooit. Die had ik gezien, maar dat is een motorscooter. Een bougiesleutel heeft namelijk een rubberen ring, waartussen de. Let op dat de sleutel er goed op zit en je de juiste maat sleutel hebt.

Zorg er altijd voor dat er voldoende benzine in de tank zit en let op of de accu genoeg stroom. De accu is meestal gemonteerd op de plaats waar de voeten neergezet worden tijdens het rijden. Start nu en controleer of de bougie vonkt. Bougie, bougiekappen, bougie kabels, bougiesleutels onderdelen voor je.

Je scooter heeft zaken nodig zoals goede mengsel lucht en benzine, compressie in de cilinder en natuurlijk de bougievonken. Het onderhoud van een 4-takt scooter is eenvoudig en kan zelf uitgevoerd worden. Ik kan ook weinig anders bedenken waar het dan aan vast moet zitten. Of er kan teveel rotzooi in het luchtfilter zitten zodat er te weinig lucht word.

Wij verkopen AGM scooter onderdelen en AGM scooters. Ik hoop dat er wat tweakers zijn met verstand van scooters, ik zit met het. Ik nog niet naar de bougie van de zip gekeken, waar bevindt deze. Als je op je scooter zit, tussen je voeten in zit meestal een klepje die. De bougie kan je denk ik wel vinden, zit in de cilinder en die zit aan het. Dit onderdeel past op de volgende modellen : Grande retro Futuro retro Vespelini. De metalen huls die er omheen zit, heeft hetzelfde doel.

Bobine met bougiekabel Peugeot Honda Kymco 2takt scooter Voorraad voorradig. Ik heb vorige maand een scootertje gekocht voor Liar. Ik heb die carburateur schoongemaakt waar ik kon, maar er zitten zoveel kleine. Bougie vonkt en de carburateur is mechanisch, die krijgt nergens stroom. Aan dit stalen buizenframe zitten lipjes gelast waaraan de kunststof beplating.

En het kan natuurlijk allemaal nog erger: totaal gesmolten aandrijvingen waar niets meer. Een ander verschil met 2-takt techniek is de werking van de bougie.