Waar zit de bougie sym mio

Heb net een vivacity gekocht en die man zei dat ik de bougie af en toe schoon moet. Kan iemand mij vertellen waar en bougie (ongeveer) zit? Mijn sym mio is vandaag stilgevallen en wil niet starten, bougie vonkt maar blijkt droog te zijn, benzine zit er in maar als ik start druppelt het uit de luchtfilter. Sym Mio : waar zit de bougie van een sym mio en hoe kan ik deze eruit draaien om te controleren of deze vonkt.

Deze week gaat ome Joey een ontzettend lastige kijkersvraag beantwoorden. Ik ben niet zo technisch aangelegd maar als ik dit forum goed heb begrepen is mijn probleem de bougie. De bougiesleutel is vaak wat handiger omdat deze een rubberen ring heeft waar de bougie aan vast blijft zitten. Wie weet uit ervaring waar de bougie zit bij een scooter? Koop Bougie van de meest populaire merken voor de SYM Mio 50, met een unieke Laagste Prijs Garantie. Comment changer ses plaquettes de frein arrire scooter SYM GTS.

En er zit ook genoeg olie in heb wel is de kabel van de bougie gehaald. Ik ruik ook een benzine lucht als ik in de schuur kom waar hij staat. M2Trading biedt een ruim assortiment Sym Mio accessoires aan. Bekijk ons aanbod en bestel direct onderdelen voor uw Sym Mio online! Leer in dit filmpje veel over de bougies. In dit filmpje wordt uitgelegd hoe je de bougies vervangt en waar je op moet letten. Bougie, bougiekappen, bougie kabels, bougiesleutels onderdelen voor je scooter brommer.

Nu heb ik de bougie al vervangen, het cdi kastje, de bobine en heb de. Ja dat zit allemaal netjes gesoldeerd met krimpkous eroverheen maar nog geen. Zorg er altijd voor dat er voldoende benzine in de tank zit en let op of de accu genoeg stroom. De accu is meestal gemonteerd op de plaats waar de voeten neergezet worden tijdens het rijden.

Start nu en controleer of de bougie vonkt. Vraag uw SYM dealer om de handleiding van uw scooter en lees de volgende. GEVAAR Laad geen bagage waar geen voorziening is getroffen voor bagage. Maak de bougie schoon met benzine en droog hem af met een doek.

Remschoenen Sym Mio Sym DD 2T achterrem origineel.