Waar zit de oliedruksensor

Sensoren motorruimte auto: waar zit een bepaalde sensor bij mijn auto? Krukassensor; Temperatuursensor; Gasklep positiesensor; Oliedruksensor. Wie kan mij vertellen waar ik de oliedruksensor vind onder de kap, en of. Als je de bodemplaat ervoor weg haalt zie je de sensor wel zitten. Kan iemand mij vertellen waar de oliedrukschakelaar (oliedruksensor) op het blok zit? Na enig speurwerk heb ik echter de oliedruksensor niet kunnen vinden. Waar moet de oliedruksensor geplaatst worden?

Nu mijn toch wel wat sullige vraag: waar zit toch die oliedruk sensor? Het oliedruklampje flikkerde even op en daarom een oliedrukmeter en. Heeft iemand hier ervaringen mee, is dit een. Oh ja, waar zit hij precies want heb nog niet gekeken ;). De sensor voor deze meter moet (door middel van een t-stuk) op de. Er bleek een universele oliedruk sensor op te zitten (hoeft natuurlijk geen probleem te zijn), maar. Er zou ergens nog een olie druksensor moeten zitten maar waar?

Een oliedruksensor zit aan de zijkant van het blok, zit een draadje aan. Ben van plan een Oliedruk meter te installeren omdat het oliedruklampje niet echt veel zegt.

Waar zit de oliedruksensor

De standaard sensor schakelt al uit bij 0. Controleer de oliedruksensoren van uw Volvo FM of FH met D11 of D13 motor op lekkage. Waar zit de Oliedruksensor bij een M10 Motor ? MB-dealers) verkocht wordt waar de mensen ook een opleiding van Forté hebben gehad.

Ik heb nog een VDO oliedrukmeter liggen met sensor die ik wil inbouwen.