Waarom wil ik dood

Documentaire over hulpverleners die proberen te voorkomen dat mensen zelfmoord plegen. Mijn Sneden, geen honger, ik wil dood. Die stijging is volgens deskundigen het gevolg van de economische crisis. Vaak komt het voor de familie en vrienden als een complete. De documentaire volgt psychiater Chloe en. Interessante docu over een polikliniek voor suïcidepreventie in Venlo. Geeft een kijkje in het werk van twee sociaal psychiatrisch.

Ze willen heel graag uit het leven stappen door zelfmoord te plegen. Martin Kock is 57 en weet één ding heel zeker: hij wil dood. Kock wilde weten waarom D66 zijn initiatiefwet voor een waardig levenseinde. Als je zelfmoord wilt plegen dan heeft dat vaak te maken met diepe pijn, verdriet. Iedereen gaat toch een keer dood, waarom mag ik nu niet dan niet gaan. Soms is het begrijpelijk dat iemand dood wil.

Bijvoorbeeld als iemand ernstig ziek is en weet dat hij of zij niet meer beter wordt. Hey lieve allemaal, Ik snap niet waarom ik niet dood mag. Ik ben kapot en ik heb, per ongeluk, de enige.

Waarom wil ik dood

Ik pulkte mijn oogsnot weg en zag om me heen een vaag plastic hok met lichtjes, machines en rode letters: Intensive Care. Als je op zoek bent naar hulp of een vraag wilt stellen, kun je via deze site contact met ons.

Wat is er actueel op het gebied van depressie? Zijn er interessante ontwikkelingen of nieuwtjes? Blijf op de hoogte, lees onze depressie blog! Het is heel heftig als iemand een eind aan zijn leven wil maken.

Vertelt je vriendin dat ze dood wil? Het is soms ook heel lastig, vooral als je vragen hebt waarom dingen gebeuren en.