Wat betekent krap bij kas zitten

Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Voorbeelden: `Ik ben dikker geworden en nu zit mijn rok me krap. Hoe zorg je dat het bij een incident blijft en dat je niet iedere maand krap bij kas zit?

Wat betekent krap bij kas zitten

Acht tips die je helpen om een financiƫle tegenvaller op te vangen. Ofschoon mijn fractie liever niet aan de financiƫle vooruitzichten van Berlijn tornt, geven wij grif toe dat wij krap bij kas zitten, met name voor wat de uitbreiding. Grootste financieel-economische lexicon in NL-taalgebied. Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Ik vind zelf dat je krap bij kas zit als je niet minstens een jaar zonder dat.

Ik weet dat sommige mensen een andere definitie hebben van krap bij kas, wat is. Krap bij kas betekent voor mij dat ik in een maand geen geld op. Volgens mij heeft iedereen nu wel door dat je wat krap bij kas zit. Je hebt gezocht op het woord: krapjes. Het programma gaat over mensen die bij een pandjeshuis wat spullen verpatsen.

Maar soms zit ik er echt met groeiende ergernis naar te kijken. Wat betekent de uitdrukking: “Op zwart zaad zitten”? Ik hoor het ook wel met de betekenis dat je een beetje krap bij kas zit. Wat gebeurt er als je afhankelijk wordt van de. Ik weet niet hoe ik het jullie duidelijk kan maken, maar het betekent echt zo veel. Wie krap bij kas zit, moet bij iedere uitgave nadenken over zijn geldbesteding.

Wat ik wil is mensen zich laten afvragen of zij wel gezond gedrag. Hard werken betekent niet automatisch meer geld, maar luiheid levert. Zit je op zwart zaad, ben je blut of heb je kruis nog munt? In Krap bij Kas geven wij elke keer een handige tip om toch nog wat extra geld te.

Vaak hebben deze daders relatief weinig opleiding genoten, wat mogelijk in verband kan worden gebracht met het feit dat ze krap bij kas zitten. Vroeg of laat gaan wij op pensioen en gezien de overheid wat krap bij kas zit, is het.