Wat doet een spanningsregelaar scooter

De spanningsregelaar doet wat zijn naam doet vermoeden. Het zorgt er voor dat onafhankelijk van de snelheid waarmee de motor draait. In de elektronica gebruikt men deze term voor een schakeling of een actieve component. Zou het mijn spanningsregelaar kunnen zijn, zo ja, hoe kan het dat hij. De rechterknipperlicht doet soms wel wat of blijft alleen branden, maar.

Doet hij dit niet, vervang de spanningsregelaar dan maar en je probleem. Wat je zou kunnen doen is de spoelen wat meer te belasten door. Ik heb voor mijn scooter een nieuwe spanningsregelaar nodig. Ik wil zelf mijn spanningsregelaar kunnen bouwen want wat die. Wat verklaart de enorme prijsverschillen tussen die dingen? Maar helaas nog steeds geen licht of wat dan ook. Dit doet hij door de ankerwikkeling in de dynamo te onderbreken van de accu. Een doorgebrande diode, kapotte spanningsregelaar of probleem met de.

Ik denk dat je spanningsregelaar stuk is, die doet namelijk precies wat. Spanningsregelaar vervangen en het probleem was opgelost. Doe voor het monteren en terugplaatsen van de stekker in de. Erachter komen of je spanningsregelaar kapot is doe je door de regelaar. Je kan je spanningsregelaar doormeten en de dynamo nauwkeurig doormeten maar wanneer doe je nou wat en vooral hoe. Wat is de spanning tussen de + en – polen, met de kabels met de polen. Ik heb het vermoeden dat mijn spanningsregelaar de geest heeft. Dynamo doormeten en spanningsregelaar testen – Allesopdemotor.

Wat ik constateer is dat de accuspanning goed is. Wat doet een spanningsregelaar bij een scooter? Echter als de motor het niet meer doet is de spanning na de spanningsregelaar bijna nul. SR vervangen, aangeduwd en hij doet het :pompom:. Klinkt dit als een kapotte spanningsregelaar of zou het ook wat anders kunnen zijn ? Die staat niet in het Daytona boekje wat je bij het blok krijgt. Voor het c90-blok plus h4-lamp gebruik ik geen spanningsregelaar en de. Peugeot Buxy, Honda Vision of soortgelijke scooter passen ook.

Als ik er een andere OEM Honda CDI zou gebruiken (welke precies?) weet ik niet wat dat ding doet. Het was inderdaad de spanningsregelaar, die er al in zit. Een lampje met hogere voltage doet het ook goed als je wat af weet van elektronica. Probleem was de spanningsregelaar die kapot was. Dan gaat de gelijkrichter kapot ( ik denk dat je spanningsregelaar bedoeld ).