Wat is plus en min kabel

Hoe kom je erachter wat de plus -en minaansluiting van speakerboxen zijn? Op de min zit over de gehele lengte van de kabel een heel dun opstaand randje. Zolang je consequent bent met het aansluiten van beide speakers maakt het naar mijn weten inderdaad niet uit wat je nu als plus en min.

Wat is plus en min kabel

Hoe er achter komen verschil tussen. De ene draad is zwart met tekst erop. De andere draad is zwart met witte strepen erop. Zie foto) Weet iemand wat de plus is en wat de min is?

Wat is plus en min kabel

Hoe kun je aan de speakerkabel zien of het plus of min is? Wat wel uitmaakt is dat je alles hetzelfde moet aansluiten. Er is nog nooit iets geweest wat plotterwelt niet open kreeg , dat. Oh ja, dan nog weten wat in je snoer plus of min is. Hallo, Maakt het wat uit als ik de plus van de speaker op de min van de versterker aansluit.

Op mijn kabels van mijn speakers staat niets op. Ik heb onlangs nieuwe speaker kabel gekocht en alles netjes achter de. Ik heb bij bax-shop deze kabel bestelt en is binnen en weer hele goede servius. Alleen ik heb geen iedee wat plus en min is op de kabel. Er wordt dan een uitsparing gemaakt in het armatuur om de kabel strak aan het. Wat boeid het of het plus of min is.

Nu weet ik waar de plus en de min voor het stekkertje moeten, maar uit. Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere plannen maakt – Jonh Lennon. Nu is mijn accu leeggelopen en wil ik met startkabels de auto starten, maar ik kan aan de accu niet zien wat de min en de plus pool is. Alleen weet ik niet wat de plus en de mijn van die adapter is, er komen 2. Wat wel zo is dat de kabels even lang zijn naar beide luidsprekers daar.

Maak hier uw keuze uit het Luidspreker Stekker aanbod van Allekabels.