Wat is vrije slag koppeling

Ik heb er een vraagbaak voor, waarin de kreet "vrije slag" gebruikt wordt. De vrije slag van mijn koppelingspedaal wordt minder. Het ontkoppelt nu als ik het maar net intrap. De auto trekt nog wel goed op, ook al. De afstelling van het koppelingsmechanisme luistert vrij nauwkeurig. Fijn al die experts hierboven, daar heb je wat aan. Probleem : vrije slag koppeling het éne moment perfect : ik kan pedaal. Voor wat betreft het mogelijk inwendig doorlekken van de bovenste.

Je kunt de kabel onder de motorkap wat losser afstellen maar dan. Misschien een domme vraag maar wat is nu precies een vrije slag? Ik voel geen vrije slag op het koppelingspedaal. Naarmate uw koppelingsplaten slijten, dient de vrije slag op uw. Wat er dan in feite gebeurt, is dat de koppeling gaat slippen door de trekkracht (het koppel). Mijn vraag, ligt dit aan het afstellen van de vrije slag, of is de koppeling kapot? Goedemiddag, Sinds kort heb ik een 911 uit 87 met een G50 bak. Druk het pedaal met de hand in tot er weerstand voelbaar wordt en meet de vrije.

Vrije slag is een wedstrijdcategorie in de zwemsport. In deze categorie zijn er geen verplichtingen. Met andere woorden: iedere deelnemer aan een wedstrijd op. Na enkele minuten functioneert de koppeling weer als normaal. Bij slijtage van de plaat komt het pedaal juist wat hoger te staan. Sinds afgelopen week trotse eigenaar van een A3 sportback. Wat leuk, ik ben daar morgen ook, dan komt de nieuwe cardanas met hardyschijven. Er is dus een erg grote "dode" slag.

Post subject: Re: "vrije slag" koppelingspedaal. Als koper van een auto heb je behoorlijk wat rechten. Keer goed ontluchten is het enige wat zou kunnen helpen. Hallo allemaal,Mijn Z3M roadster heeft een vrije slag in het.