Welke aanhangwagen mag mijn auto trekken

U mag hiermee geen aanhangwagen van meer dan 750 kg trekken! MTMs zoals vermeld op het gelijkvormigheidsattest van uw auto. Het is duidelijk dat een kleine auto minder zware aanhangwagens mag trekken dan een grote, zware auto.

Welke aanhangwagen mag mijn auto trekken

Als je de trekhaak hebt laten keuren, dan wordt er op. En in theorie: maximum lading ook 3. Dit attest vermeldt de Maximale Toegelaten. Ik ben gisteren met mijn wagen naar de keuring geweest, en zie dat daar nu.

Hangt af welke wagen voor die ongremde aanhangwagen hangt lijkt mij? Maar mijn aanhangwagen is geremd met een mtm van 750kg, en geremd. Wanneer de personenauto of de auto voor dubbel gebruik niet kan gebruikt. Verduidelijking punt 1: Als ge ne BE hebt mag je sowieso trekken zo zwaa.

Mag ik deze aanhangwagen trekken als hij leeg is? Bijvoorbeeld met een VW Golf mag je een dergelijke aanhangwagen niet trekken. Dit rijbewijs laat ook toe een aanhangwagen met een M. Als de aanhanger zelf 150 kilo weegt (lege gewicht), dan mag er nog 600 kilo. De volledige trekgegevens staan alleen bij een personenauto op de kentekencard. Met het rijbewijs BE kunt een aanhangwagen of oplegger trekken waarvan de MTM groter is. TMM van de aanhanger het ledig gewicht van de auto mag overschrijden. Nog maar een linkje: hierin staat duidelijk uitgelegd wat voor welke.

Ik geraak er niet aan uit hoeveel ik mag trekken met een rijbewijs B. Ik had graag een geremde aanhangwagen gekocht die 770kg weegt. Nieuwe regels voor het trekken van aanhangwagen of caravan. Beste, tot vandaag mag ik met mijn auto en trailer rijden met alleen B. Er wordt gesproken over de totale massa van de aanhangwagen en niet over. Onthou dit: er bestaat GEEN ENKELE 2paardstrailer die je mag trekken. U moet wel opletten dat de aanhangwagen+lading niet meer is dan de auto mag trekken. Welk rijbewijs voor welke aanhangwagen.

Met welk rijbwijs mag ik welke paardentrailer of aanhanger trekken? Nu moet ik steeds vragen wat de auto mag trekken. Maar ja, welke weet ik niet uit mijn hoofd.