Welke bougies voor welke auto

Let erop dat de nieuwe bougies van hetzelfde type zijn dan de bougies die vervangen moeten worden. Bougie tuning: welke soort bougies zijn het beste voor jóuw auto? Wij leggen de bougie soorten uit, kun jij gemakkelijk kiezen! De automaterialen zaak heeft vaak van Bosch alleen de HR serie en weten.

Welk merk bougie welke elektrode afstand afstellen met voelermaatjes. U zult begrijpen dat er in de motor van de auto allerlei soorten bougies kunnen zitten. Welke bougie kan ik gebruiken voor mijn auto?

Welke bougies voor welke auto

Mijn auto heeft Denso bougies kan ik er ook voor kiezen om er NGK bougies te gebruiken? Ik ga binnenkort mijn auto zelf een kleine beurt geven. Ik vervang de olie, oliefilter de bougies en ik maak het luchtfilter weer schoon. Lees altijd de gebruiksaanwijzing om erachter te komen waar de bougies zitten, hoeveel er zijn en welke maat sleutel je nodig hebt om ze te verwijderen.

NGK bougie type BUR6ET te verkrijgen bij alle automaterialen zaken. Op zoek naar een bougie voor uw auto? Het grootste assortiment van Europa gewoon vanuit uw luie. Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. En de auto is gekocht bij een dealer, die. De bougiehuls is uit automatenstaal vervaardigd. Graag zou ik van jullie horen met welke bougies jullie (op LPG).

Gewoon de standaard bougies erin dus, als de auto niet mooi loopt zou ik maar. Omdat wij rechtstreeks aankopen bij. Niemand die me een antwoord kan geven welke bougies het. Een opgevoerde auto rijdt met koudere bougies, omdat de.