Welke crossmotor past bij mijn lengte

Welke supersport past bij mijn lengte? Zelf ben ik 1m90, en na een aantal uren op mijn FZ6 heb ik steevast pijn aan mijn. Mijn lengte is gemiddeld en past overal goed op denk ik. En als het dan kan, weet jij dan welke motor je moet kiezen? Ik vroeg me af welke motor komt voor mijn in aanmerking ik zelf dacht. Hey lang- benige motorrijders welke motoren zijn geschikt voor de mensen. Meer dan genoeg ruimte, mijn lengte zit vooral in mn benen.

Welke crossmotor past bij mijn lengte

In principe past vrijwel iedere motor wel, alleen zul je op een toer motor meer. Eigenlijk past geen enkele SS bij jullie lengte. Mijn man heeft nu een Yamaha TDM, ook geschikt voor langere mensen. Ik ben op zoek naar een motor die past bij mijn lengte (2.04) en.

Om erachter te komen welke motor bij je past, kun je onderstaande Motorkeuzewijzer raadplegen. Door het beantwoorden van een aantal vragen ben je er snel. Je hebt je examen gehaald, en wilt je eerste motor kopen. Of had je iets van: maakt me niet uit, ik rij weg op wat past? Voor mij is het belangrijk dat ik niet opgevouwen op de motorfiets hoef te zitten. Wat ik mij al een tijdje afvroeg is of je een bepaalde lengte of gewicht moet. Dat past ook niet bij mij, ben niet sportief genoeg daarvoor. Weet iemand naar welke type motoren ik het beste kan uitkijken?

Anders geformuleerd: op welke bike pas ik eigenlijk? De zithoogte is bij het uitkiezen van je eerste motor mede bepalend. Hoe kom ik achter mijn motorjas afmetingen? Maat, Borst (cm), Dames maat, Heren maat, Lengte (cm). Motorbabe Naam René Passet (38) Te horen op.

Lengte Staand tegen een muur, vraag iemand om te meten van de vloer tot de bovenkant van je hoofd.