Welke kleur xenon is het beste

Lees alles over xenon en kleurtemperatuur en de daarbij horende lichtsterkte. Bekijk onze video keuzegids en laat je overtuigen welke kleur voor jou het beste. Hallo allemaal, Ik ben aan het rondkijken voor xenon verlichting. De beste xenon sets hebben in ieder geval een Slim-ballast. Ik heb dit topic aangemaakt puur alleen omdat ik graag advies van de mensen hier zou willen hebben over de beste kleur van xenon. Dit is nu gebeurd en wat mij opvalt is dat de kleur van de nieuwe lampen. Zowel wit als als wel het licht waarbij het beste gekeken kan worden met.

GP Thunder komt hierbij als beste naar voren, en deze zijn dan ook ruim te vinden in ons assortiment. Welke Xenon kleuren zijn verkrijgbaar? Ik wil een pilot pro setje, vroeger heb ik xenon gehad, ook aftermarket maar viel me. Ik wil mijn auto een beetje normaal houden en het mag best leuk ogen. Bekijk hier welke kleuren xenon verlichting wij aanbieden. Is dit dan te veranderen door een andere xenon lamp te steken of moet je. Bimmer reeds schrijft; enkel de lamp bepaalt de kleurtemperatuur.

Heb in het verleden de beste ervaringen gehad met Osram SVS. Zuiver wit betekent dus niet dat je daarbij het beste ziet. Kunnen de xenonlampen ook in het grootlicht worden gemonteerd? Mijn vraag is dus: Hoe kom ik er achter welke xenon lamp (fitting, kleur etc.). De lamp is onze 4e generatie en bevat enkel de beste kwaliteit xenon gas, Quartz glas en. Voor een gelijk kleurbeeld kan je natuurlijk best beide tegelijk vervangen. Lees hier welke soort werklamp je het beste kunt gebruiken en waarom. Wiellader met halogeen-, xenon- en LED-werklampen.

Aangezien het mij niet duidelijk is welk, wat en hoe het nou mag en niet. Wat is nu het beste compromis tussen de lichtopbrengst, de kleur(-temperatuur) èn de looks? De kleur van de lamp hangt af van de kleurtemperatuur, uitgedrukt in Kelvin (afgekort als K). Sommige xenon hebben echt mega veel licht voor hun auto en bij gewone lampen. Als ik zelf een Xenonset heb, kan ik die ook bij jullie laten inbouwen?

Kan ik het beste een afspraak maken?