Welke koelvloeistof heb ik nodig

Omdat niet vast te stellen is welke koelvloeistof in het systeem zit, is het. De kleur van koelvloeistof houdt verband met de motoren waarin deze gebruikt kan worden. Voor een aluminium motorblok moet vaak een andere soort worden.

Welke koelvloeistof heb ik nodig

Heb je de oude koelvloeistof afgelaten via de voorziene aftakplug of. Als je niet weet welke moet je de rode van Valvoline nemen die mag je. Nu zag ik dat er groene koelvloeistof in het systeem zit. Ik doe dat dus niet ik vul als het nodig is gewoon bij,schuim heb ik er nog nooit in. In het reservoir zit vloeistof met een rare bruine kleur.

Een auto van 10 jaar oud een halve liter koelvloeistof bijvullen is. Coolant G12++ voldoet aan de VW TL774G specificatie welke wordt. Mocht je wat nodig hebben, dan zal ik ff kijken welke kwaliteit ik heb staan. Wat ik kan zien is dat er een roze in zit maar ik heb echt geen idee wat voor soort koelvloeistof er op dit moment in zit. Na enige tijd niveau controleren en indien nodig bijvullen. Een essentieel onderdeel van de motor is het koelsysteem.

Een van de eigenschappen van vloeistof is koelen. Maar welke blauwe variant bedoel je?

Welke koelvloeistof heb ik nodig

Je hebt blauwe en roze koelvloeistof. Hallo iedereen,vraag kan ik zo elk merk koelvloeistof bijvullen. Dan gebeurt het tenminste op de juiste manier en heb je goede kwaliteit koelvloeistof. In Duitsland heb je in veel stadscentra een milieusticker nodig, een. Eurol Coolant -36 XL is een moderne koelvloeistof geschikt voor alle.

Een brandstofmotor wordt warm doordat een (vrij groot) deel van de energie die vrijkomt bij het verbranden van brandstof omgezet wordt. Snel en eenvoudig uw koelvloeistof kopen doe je hier makkelijk bij EasyCarParts! Snelle levering in heel Nederland & alle betaalmogelijkheden.