Welke transfo voor led verlichting

Ik heb een plafondverlichting die momenteel 10 lampjes G4. Deze transfo is bruikbaar voor Led lampen maar met de volgende punten. Bovendien kan LED alle tinten wit licht aan, het warme gelige licht van halogeen. LED verlichting werkt doorgaans op 12V of 24V en het is dus noodzakelijk om de. Heb jij een andere fitting en ben je niet zeker over welke LED-lampen mogen. Gebruik je een waterdichte spot of hang je verlichting in een heel.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trafo voor LED? Welke trafo is geschikt voor mijn LED-strips? Als ik in de spotjes ledverlichting wil zetten, moet er een ledtransformator tussen. LED Verlichting aangezien deze een minimale belasting hebben welke te hoog. V is, een electronische transformator is meestal niet geschikt voor LED. Dus is het beter om te kiezen voor led verlichting op 220v.

Uw installatie:welke voedingen voor led? Welk type transfo kies ik: elektronisch of gewikkeld? Buitenverlichtingsarmaturen hebben een IP-waarde vanaf IP44. LED lampen waabij geen trafo benodigd is. Ik heb elektronische transfo liggen maar dat is vanaf 20 Watt. Mijn Led lampen zijn 2,4watt (in totaal 5leds), dus ik kom niet aan mijn wattage.

De spoeltransformator geeft geen stabiele uitgang en de halogeentransfo heeft. Fabrikanten geven dikwijls aan welk type het meest geschikt is, zoals de. Een elektronische transformator is lichter dan de gewikkelde transformator. Ervaar de schoonheid van dimbare LED-verlichting. Ik zou graag met knx dimmer-actor 220v led lampen dimmen. Welke dimmer-actor heb ik precies nodig, is die van gira hiervoor goed?

Kortom, met welke lampen kan ik wél beginnen besparen? Zo ja dan ligt het probleem bij uw transfo!