Welke versterker heb ik nodig auto

Ik ga binnenkort mijn auto kopen en wil hier een fatsoen. Maar hier heb je dus wel 4x zoveel vermogen voor nodig! Gezien ik vermoed dat het om car-audio gaat en het een hobbyproject zal worden kun je een kast maken zo. Ik zit met een probleempje, binnenkort krijg ik mijn nieuwe auto. Wat voor een versterker heb ik nodig? Of nog beter: hoe kan ik berekenen wat ik nodig heb? Ik wil tweedehands niet meer dan 100 Euri. Autoradio met teveel wattage boxen, gaat dit goed?

Op nagenoeg ieder speakersysteem staat vermeld hoeveel vermogen dit systeem nodig heeft om maximaal vermogen te. Maar welke versterker is nu geschikt voor de EV Zx3? Met een auto versterker kan je de geluidskwaliteit hoorbaar verbeteren en het vermogen behoorlijk verhogen. Welke eigenschappen zijn belangrijk? EDIT: Misschien willen ze je wel een versterker demonstreren in jouw auto, weet je ook gelijk of deze. Heb je het nou over nominaal (RMS) vermogen of maximaal.

Voor mij zouden meetings juist gaan over welke auto het snelst is. Ik heb echt geen verstand van versterkers, als iemand me kan vertellen wat de. Beste, Ik zit te kijken naar een nieuw setje te kopen. Alleen heb niet veel verstand van boxen en versterkers en wat goede combinaties zijn.

Maar nu is men vraag welke versterker ik nodig heb om dit composetje aan. Welk formaat autoradio is geschikt voor jouw auto? Waarom heb ik een RCA Pre-out op mijn autoradio nodig? Bij een auto heeft men vaak een enkele subwoofer achterin liggen, en zijn dit.

Er is namelijk behoorlijk wat vermogen nodig om lage tonen te creƫren, want de. Maar een fatsoenlijke autoradio, degelijke versterker en fatsoenlijke boxen voor een normale prijs moet ook redelijk.