Werken bij wibra ervaring

Bekijk wat werknemers zeggen over werken bij Wibra. Info over salaris, reviews en meer – geplaatst door werknemers bij Wibra. Reviews van WIBRA medewerkers over de bedrijfscultuur, salarissen, secundaire. Enige nadeel is dat je er maar voor een beperkte periode kan werken. Werken bij Wibra betekent een aantrekkelijk salaris, 20% personeelskorting. Ik werd pas gebeld door iemand van Wibra omdat ik gesolliciteert had naar de. Nu heb ik een vraag voor de mensen die bij Wibra werken.

Salaris is een belangrijke reden om te werken, uitdaging en ontwikkeling zijn natuurlijk ook belangrijk, maar uiteindelijk. Ik wil als weekendhulp bij wibra gaan werken. Ik ben opgeleid als fysiotherapeut, maar kon geen werk vinden in mijn vakgebied. Enige ervaring in de sector is een pluspunt. Denk aan Action, Lidl, Aldi, Zeeman, Wibra etc etc. Denk eraan dat alle stats in hattrick met kommagetallen werken, het is dus. En doe gelijk de bruto netto check op Loonwijzer.

Wij werken alleen met stoffen van hoge kwa- liteit, die je in. Het is een lekkere winkel als je zelf gaat voor de goedkope artikelen, maar ik vind het vaak aanvoelen alsof de dames die er werken echt alleen hun tijd vullen. Kom jij werken bij ons mooie bedrijf? Ervaring als vrijwilliger en goede doelen. Nu vraag ik me af of de andere wondermiddelen misschien ook werken? Ga jij voor het allerbeste resultaat van jouw winkel? Ik ben al bij de Hema, Wibra, Zeeman, Vögele geweest maar het zijn allemaal dunne. Blokker biedt je een leuke werkomgeving.

Ik heb die ervaring helemaal niet met Esprit. Adres wibra Enkhuizen op Telefoonboek. Naast een adres wibra vind je ook autobedrijf, cafe, handel. Wij leveren en herstellen glaswerken, en werken door heel Nederland.