Wielmoeren ford fiesta stalen velgen

Op zoek naar goedkope wielbouten & moeren voor uw Ford? HEX (inbus) – Konisch – Lengte 30mm. Deze zijn onmisbaar bij de montage van de wielen aan de auto. Mijn vraag: kan ik de moeren van de LM velgen voor de stalen velgen. Voor de winterkits zijn er nu ook wielmoeren voor stalen velgen s-max. Volgends Ford kan dit niet, echter ken ik vanuit mijn werk meerdere. Persoonlijk zou ik gewoon wielmoeren voor stalen velgen kopen en die. Een veelvoorkomend probleem is dat je niet precies weet welke wielmoeren je moet gebruiken.

Er zijn verschillende wielbouten en wielmoeren voor je stalen velgen of lichtmetalen velgen. Niet elke wielbout of wielmoer past op elk velg. Ik heb vandaag voor mijn mk7 een setje stalen velgen gehaald om deze te voorzien van een stel. Ik zou niet teveel inzitten over je wielmoeren en pekel. Dit heeft Ford namelijk al gedaan ivm het reservewiel (staal). Winterbanden: bijna wiel verloren – AutoWeek. De lichtmetalen velgen en bijbehorende bouten hebben over het algemeen een heel ander (conisch) pasvlak dan de stalen wintervelgen.

Ik werk bij een Ford dealer en wij moeten altijd andere bouten leveren en monteren bij.

Wielmoeren ford fiesta stalen velgen

Momenteel heb ik stalen velgen met wieldoppen (dat wordt mijn winterset). Te koop bij garage Forcars: Set nieuwe winterbanden op tweedehands stalen velgen. Wielmoeren M12x1,5 type Ford open,NIEUW, PRIJS: 2. De wielen van uw auto worden vastgezet met wielmoeren.

Voor lichtmetalen velgen worden andere wielmoeren gebruikt dan voor stalen velgen met een. Nieuwe wielmoeren origineel voor Ford stalen velgen. Maat M12x1,5 Niet geschikt voor alu velgen. Passend voor volgende modellen: Fiesta,Focus,C-max. Leg lichtmetalen velgen niet met de buitenzijde op de grond, hierdoor wordt de lak.

De wielmoeren voor lichtmetalen velgen en stalen spaakvelgen. Voor stalen velgen Fiesta Focus Mondeo C-max etc.