Wielmoeren lichtmetalen velgen ford

Op zoek naar goedkope wielbouten & moeren voor uw Ford? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. Deze zijn onmisbaar bij de montage van de wielen aan de auto. Er zijn verschillende wielbouten en wielmoeren voor je stalen velgen of lichtmetalen velgen. Niet elke wielbout of wielmoer past op elk velg. Volgends Ford kan dit niet, echter ken ik vanuit mijn werk meerdere.

Persoonlijk zou ik gewoon wielmoeren voor stalen velgen kopen en die.

Wielmoeren lichtmetalen velgen ford

Combinatie van velgen en wielmoeren Focus 3 – Focusclub. Aanhaalmoment moeren Ford Focus II – Focusclub. Wielmoeren Aandraaien – Chassis, wielen en remmerij – Fiestaclub.

De community site voor Ford rijdend Nederland. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Een veelvoorkomend probleem is dat je niet precies weet welke wielmoeren je moet gebruiken. Een goede combinatie van sportieve lichtmetalen velgen en brede banden. Lichtmetalen velg 16" 10-spaaks design, sprankelend zilver.

Mijn vraag: kan ik de moeren van de LM velgen voor de stalen velgen. Voor de winterkits zijn er nu ook wielmoeren voor stalen velgen s-max. Voor Ford-rijders, door Ford-rijders! Voor mijn Almera N16 ben ik opzoek naar een leuk setje lichtmetaal. Nu weet ik dat je voor lichtmetalen velgen meestal andere wielmoeren. De lichtmetalen velgen en bijbehorende bouten hebben over het algemeen. Ik werk bij een Ford dealer en wij moeten altijd andere bouten leveren en.

Er bestaan verschillende soorten wielbouten of wielmoeren voor zowel stalen als lichtmetalen velgen. Ons advies is altijd om lichtgewicht wielbouten te. Wielen moeten op een deugdelijke manier op uw auto gemonteerd worden. Dit gebeurt door middel van bouten of moeren. De wielmoeren zitten toch gewoon ‘aan de auto’? Ik heb vandaag voor mijn mk7 een setje stalen velgen gehaald om deze te. Bouten Veel Duitse autofabrikanten. Dit heeft Ford namelijk al gedaan ivm het reservewiel (staal).

De wielen van deze wielsets hebben de originele Ford naafboring.