Wilsverklaring inzake mijn gezondheidszorg en levenseinde

Wilsverklaringen inzake mijn gezondheidszorg en mijn levenseinde. Een wilsverklaring is een schriftelijke verklaring van wat men (niet meer) wil aan zorg en. Naam en voornaam: Adres: Rijksregisternummer: Mijn persoonlijke waarden en.

Wilsverklaring inzake mijn gezondheidszorg en levenseinde

WILSVERKLARING INZAKE GEZONDHEIDSZORG EN LEVENSEINDE.

Een ander document is de “wilsverklaring inzake mijn gezondheidszorg en mijn. Categorie, Document; Mijn vroegtijdige zorgplanning;.

Wilsverklaring inzake mijn gezondheidszorg en levenseinde

Doelgroep, Burgers, zorgverstrekkers. Voorafgaande wilsverklaringen in verband met het levenseinde. LevensEinde InformatieForum bedanken. Tenslotte wil ik al mijn vrienden bedanken voor de vele hilarische herinneringen en. Tips bij het opstellen van de wilsverklaring inzake de machtiging van een. Voorbeeld: wilsverklaring inzake mijn gezondheidszorg.

Duid ik een vertegenwoordiger aan om mijn wensen en rechten te doen gelden. De wilsverklaring moet in aanwezigheid van twee meerderjarige getuigen op papier worden gezet. Het document “wilsverklaringen inzake mijn gezondheidszorg en mijn levenseinde” is echter niet het officiĆ«le, door de wet voorgeschreven formulier dat vereist.

Wilsverklaring inzake mijn gezondheidszorg en levenseinde

Mijn handtekening of akkoord zijn nooit.

PRAAT VOOR JE GAAT Tijdelijke zorg voor het levenseinde. De voorafgaande wilsverklaring inzake euthanasie bij. Wilsbeschikking over mijn gezondheidszorg en levenseinde (euthanasie). Als je dit toch wil doen, kan dit enkel voor de wilsverklaring inzake euthanasie voor.

Mag een arts mij zonder mijn toestemming behandelen?