Wim van est pontiac

Zeventig meter viel ik diep, mijn hart stond stil, maar mijn Pontiac liep. Later zou het verhaal extra bekendheid krijgen doordat Pontiac, de sponsor van het. Wim van Est, Neêrlands eerste Gele-Truidrager, stort 70 meter in het ravijn tijdens de.

Wim van est pontiac

Mijn hart stond even stil, maar mijn Pontiac liep", werd vervolgens de eerste.

Wim Van Est is donderdag in Sint-Willebrord op 80-jarige leeftijd. De man, Wim van Est, gaat in een belangrijke rit echter zwaar. De verrukte sponsor Pontiac, van de horloges, plaatste de volgende dag. Wim van Est (78) is van een generatie wielrenners die vertrouwd is met hét. Wout Wagtmans en Wim van Est, de twee vrienden uit Sint Willebrord. Nederlands-Belgische horlogemerk Pontiac. Daags na de historische val, maakte wielersponsor Pontiac de al even. Een retro uitvoering van het team PONTIAC.

Wielershirt retro pontiac wim van est rogelli van 47,95 nu 42,95 de man met de legendarische woorden 70 meter in het ravijn viel gelukkig doet. Geboorteplaats: Fijnaart (Noord-Brabant). Mein Herz blieb stehen, aber meine Pontiac nicht“, lautete der Werbeslogan, der. Est: "70 meter viel ik diep, mijn hart stond stil, maar mijn pontiac. Pontiac Watches, who supplied the Dutch team, ran an ad in the press. Het volledige artikel kun je op de desktop site. Wielerwoordenboek geeft de betekenis en definitie van Pontiac op Ensie.

Maar dit is de eigenlijke slagzin van Pontiac volgens het boek van Karel Hubert, Jeroen Jansen en Jan. Publiciteitsfoto van de PONTIAC-wielerploeg met als vierde van links Kees.