Xenon gaat niet altijd aan

Het betreft een lamp uit bmw 318 touring (E46) Nu soms als ik ze aanzet. Als ik mijn motorkop optil schrik ik altijd een beetje bij het idee dat ik. Linker xenon werkt niet (normale lamp wel) – AutoWeek.

Xenon gaat niet altijd aan

Xenon bij de passagierskant werkt alleen niet, de normale lamp die ik erin had werkt wel.

Kijk eens of er wel spanning naar de balast gaat? Xenon verlichting gaat even aan en dan uit. Gaatje in de zijwand van een band is altijd vervangen. Hallo, Op mn e46 M3 met Std Xenon brand soms mijn 1ne koplamp niet, Dus ik start de wagen, lichten aan, links brand onmiddelijk, rechts. Ik heb Pilot xenon verlichting, maar merk de laatste tijd dat of links of. Niet altijd Rotor, vaak wel, soms starten ze geen van beide op.

Bij mijn motor met dubbele koplampen met xenon (dimlicht xenon en grootlicht h4) gaat bij het starten niet altijd gelijk de xenon branden, het. En de leverancier van de xenonkit geeft aan dat het niet aan zijn spullen ligt. Bij mij is het gelukkig altijd knop uit en aan en hij doet het weer. Mijn rechter XENON-lamp start soms niet op. Beste medeforummers, Bij mijn 996 4s gaan soms, steeds vaker mijn xenon lampen niet aan als ik ze aan zet. Mijn (overigens niet extreem ruime) ervaring met diverse xenon kits is dat.

Dit gaat trouwens alleen op wanneer de stroommeting in het 12V-circuit zit. Resultaat was altijd hetzelfde: die specifieke lamp gaf een korte flits. Idd, ik heb xenon bij dealer laten plaatsen (185€), en het dimlicht geeft zoveel. Kan dat trouwens; een Xenon lampje wat soms uitvalt, of zijn er maar twee soorten, goed of kapot? Of kan het in de trafo zitten die soms niet. Hoe zit het met de wetgeving in Belgie als het gaat over after-market xenon ? Bij mijn niet-originele setje gaat het net zo als de ouwerwetse lampen. Mijn xenonlampen knipperen na inbouw aftermarket xenonset ? Ik weet niet hoe het met de fabriek-af xenon zit. Ik heb van het weekend Xenon in gebouwd in de GP.

Bij mijn einzelmann-set gaat de rechterlamp ook niet altijd direct aan als hij een paar.