Xenon knippert tijdens rijden

Je hebt de Xenon ingebouwd, zet hem de eerste keer aan, en de verlichting begint te knipperen. Of erger nog, de Xenon knippert en valt uit. Overigens knipperen Xenonlampen altijd een beetje (heel snel). Bij mij valt de Xenon verlichting eens in de zoveel tijd uit. Als dus de lamp tijdens rijden uitgaat kan hij in principe eigenlijk niet meer uit. Nu begint af en toe tijdens het rijden (heb verlichting altijd aan) de xenon lampen spontaan te knipperen. Knipperen ze enkel tijdens het rijden?

Mijn lamp knippert tijdens rijden wat is dat ? Mijn xenonlampen knipperen na inbouw aftermarket xenonset ? Als bij jou de xenon ook knippert tijdens het rijden, zou ik eens. Gek probleem, heb de hele tijd het gevoel dat die verlichting tijdens het rijden een beetje flikkert of knippert of wat het dan ook is. Vraag, xenon verlichting flikkert tijdens het rijden, volgens mij vooral bij afremmen en laag toerental van de motor. Je ziet het knipperen tijdens het rijden, maar het is ook tijden lang prima geweest. Ik heb een irritant probleem met de xenon lampen (af fabriek) van. Als ik me verlichting aanzet, motor aan of uit, dat maakt niet uit, dan knipperen ze eerst ongeveer 10 seconden.

Het probleem is dat het vrij onregelmatig is.

Xenon knippert tijdens rijden

De rechter lamp ging tijdens het rijden uit en daarna weer aan. Tijdens het rijden gaat mijn linker (bestuurderskant) xenonlamp uit. Als ik de verlichting aanzet gaat ie even knipperend aan en dan uit. Ik zou er even mee langs een garage rijden, die kunnen je vast vertellen. Aanvullende informatie over het voeren van xenon verlichting.

Het verbod om tijdens het rijden een mobiele telefoon vast te houden geldt. Dré schreef: Blift toch een probleem dat Xenon, ook bij mij. Regelmatig valt mijn rechterkoplamp tijdens het rijden ineens uit. TL) Ook vaak als ik rem gebeurt dat spontaan. Het is begonnen met lichtjes knipperen. Nu gaat tijdens het rijden de lamp.

De spaning komt tijdens het rijden NOOIT van de accu, maar altijd van de dynamo. Als ik meer strrom vraag tijdens het rijden knippert hij ook harder! Nu toch maar eens nadenken over een setje Xenon voor de kerst! Ik ben toen een uur gaan rijden om de accu weer volledig te laden en heb hierna dit. Bij mij knipperen de koplampen (Xenon) en ben ik steeds de gekoppelde.

Ook valt mijn linker koplamp tijdens het rijden wel eens uit. Voor dat het uitval knippert de lamp een keer.