Xenon lamp af en toe uit

Xenon verlichting gaat even aan en dan uit. Is overigens een af-fabriek xenon installatie. Als een van die dingen niet goed is heb je een verneukt lichtbeeld tot APK afkeur aan toe.

Xenon lamp af en toe uit

Wanneer ik de verlichting even uit doe en weer aan,moet de lamp het weer. Mijn xenon lamp aan de linkerkant van mijn wagen werkt niet altijd. Het betreft een lamp uit bmw 318 touring (E46) Nu soms als ik ze aanzet. De laatste weken krijg ik tijdens een langere rit soms de melding van een storing dimlicht die daarna.

Ik heb een irritant probleem met de xenon lampen (af fabriek) van mijn 330Ci. Xenon lampen die bijna aan het eind van de levensduur zijn? Als hij eenmaal brand gaat hij niet uit tot ik de auto uit zet. Volgende dag weer het zelfde liedje soms gaat hij ook wel eens helemaal niet aan. Kan het de starter zijn of is de xenon lamp aan zn einde van zn latijn? Als ik rij valt soms mijn rechter xenon lamp uit. Dim licht schakelaar uit en aan ze hij doet het weer. Eén xenon lamp van mijn BMW 330 (E46) viel vandaag onder het.

Het begon met soms een kleine flikkering in het licht.

Xenon lamp af en toe uit

Ik probeer mijn xenon lamp te vervangen. Lamp knippert en gaat af en toe uit. Ik wil de linker en rechter lamp om wisselen maar krijg de. Zeker herhaaldelijk moeten aanzetten om aan te blijven en af en toe. Wat is de gemiddelde levensduur van een xenonlamp?

De kosten voor het vervangen van xenonlampen blijken per automerk sterk te variëren, maar meestal is het geen. Stuurbekrachtiging valt af en toe uit (4). Ik heb dat probleem gehad met mijn linker xenon lamp hij flikkerd valt af en toe valt die uit komt dan spontaan terug.