Xenon lamp brandt niet

Hallo, Op mn e46 M3 met Std Xenon brand soms mijn 1ne koplamp niet, Dus ik start de wagen, lichten aan, links brand onmiddelijk, rechts. Mijn rechterlamp doet het niet meer. Als ik de verlichting aanzet gaat ie even knipperend aan en dan uit.

Xenon lamp brandt niet

Betekend dat dat de lamp kapot is of. Elektronica & Diagnose: Defecte xenon vervangen. Exterieur & plaatwerk: Xenon geeft ineens paars licht? Ik heb het volgende probleem, de linker Xenon werkt niet , ik heb de lampen al gewisseld, de aansluitvoet gewisseld, de zekeringen gecontroleerd, alles lijkt in.

Xenon lamp brandt niet

Mijn xenon-lamp aan de bestuurderskant werkt niet.

Heb al een waarschuwing gehad van politie. U ontvangt bij de HID Xenon Kit een uitgebreide maar makkelijk te volgen Nederlandse en Engelse handleiding. Deze kwam binnen met een niet werkende xenon links. Xenonpeertjes links rechts gewisseld, rechter doet het wel op links en linker niet op. Lamp en trafo(op afdichtkap) getest, niet defect. Een paar weken ging de lamp aan en uit, vervolgens gaf hij roze licht. Hij heeft even gebrand, maar nu dus. Hallo allemaal, kunnen jullie mij helpen.

Xenon lamp brandt niet

Als de lamp warm wordt doordat hij even brandt, komt hij. Dat was namelijk het geval wanneer de lamp niet wilde opstarten, tijdens opstarten. Spring naar Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met mijn produkt? Op een groot aantal produkten hebben we een Niet-Goed-Geld-Terug-garantie.

Wat is de gemiddelde levensduur van een xenonlamp? Wordt xenon niet te heet voor mijn koplamp? Mn grootlicht rechtsvoor werkt niet. Ik dacht dat een xenon lamp defect was en heb een nieuw set uit China laten komen.