Xenon lamp knippert en valt uit

Sinds kort komt het ook voor dat beide. Elektronica & Diagnose: Xenon verlichting knippert. Of erger nog, de Xenon knippert en valt uit. Als ik de verlichting aanzet gaat ie even knipperend aan en dan uit. Xenonlampen die stuk dreigen te gaan, geven vaak een roze in plaats van blauwe "gloed".

Ik heb een irritant probleem met de xenon lampen (af fabriek) van mijn 330Ci. Ik heb Pilot xenon verlichting, maar merk de laatste tijd dat of links of. Mijn vader heeft het ook eens gehad en met bovenstaande kwamen we er uit. Ik heb een W211 waarvan de de xenonlampen knipperen en daarna uitvallen en effe later weer aangaan. Overigens knipperen Xenonlampen altijd een beetje (heel snel). Bij mij valt de Xenon verlichting eens in de zoveel tijd uit.

Heb ik wel eens gehad bij aanzetten van de lampen, soms moest ik ze twee of drie. Alle xenon gerelateerde vragen over xenon verlichting. Mijn xenonlampen knipperen na inbouw aftermarket xenonset ? Niet de juiste set gemonteerd , laat je. Mijn rechter xenon koplamp knippert een poosje en gaat dan uit. Betekend dit dat die lamp stuk is of gaat of kan het liggen aan de bedrading?

Een van mijn xenonpitjes (links) valt soms uit :cry:. Ik heb toen een nieuw setje xenon lampen gekocht. De Xenon lamp van onze Laguna viel uit in bochten. Tot nog toe de voorschakelunits geruild, beide kaskades en lampen. Maar dan brand de lamp helemaal niet meer, of met paars licht. Mijn linker Xenon-verlichting valt ineens uit en doet het na een paar dagen zomaar weer. Hij knippert of flikkert niet, hij is aan of uit.

Lampje niet goed, ballast niet goed of iets anders niet ok? Het is begonnen met lichtjes knipperen. Nu gaat tijdens het rijden de lamp.