Xenon lamp start soms niet

Mijn xenon lamp aan de linkerkant van mijn wagen werkt niet altijd. Het betreft een lamp uit bmw 318 touring (E46) Nu soms als ik ze aanzet. Linker xenon werkt niet (normale lamp wel) – AutoWeek. Soms werkt dit dmv relais en kun je het relais vervangen. Heb al een waarschuwing gehad van politie.

Iemand een verklaring voor het volgende?

Xenon lamp start soms niet

Xenon heeft een hele hoge startstroom. Mijn rechter XENON-lamp start soms niet op. Bij het inschakelen licht de lamp een paar tienden van.

Als ik de verlichting aanzet gaat ie even knipperend aan en dan uit. Betekend dat dat de lamp kapot is of. Niet altijd Rotor, vaak wel, soms starten ze geen van beide op. Soms wil xenon niet ontbranden omdat er op dat moment niet. Ik heb Pilot xenon verlichting, maar merk de laatste tijd dat of links of.

Gaan jou lampen aan voor dat je hem start? Dat was namelijk het geval wanneer de lamp niet wilde opstarten, tijdens. Disclaimer: ik post soms vanaf een tablet, het is geen doen om alle autocrrect. Soms gaat mijn rechter xenon lamp niet mee aan,dit is altijd de eerste keer. Na een koude start weigert een ballast (starter) soms. Sommigen zijn geschikt voor CANBUS en anderen niet. Bij het aanzetten van de xenon lampen hoorde je een relais klapperen en ging alle dashboardverlichting uit. Afijn, xenon start niet meer op aan bestuurderskant.

Beide lampen starten op en blijven branden maar soms gaat de linker uit. Als er iets aan je xenonkit mankeert is dat natuurlijk niet fijn, dat vinden wij bij Hilox ook.