Xenon lamp valt steeds uit

Xenonlampen die stuk dreigen te gaan, geven vaak een roze in plaats van blauwe "gloed". Mijn linker xenonlamp valt steeds uit ik krijg dan ook een melding op de computer. Elektronica & Diagnose: Xenon knippert en valt uit. Als ik de lampen even uit doe en weer aan dan is het. W140 Xenon valt soms uit en werkt daarna weer – Technische vragen. Bij mijn linker koplamp valt de Xenon verlichting soms uit (stadslicht blijft wel branden). Mijn wagen heeft Xenon vanaf fabriek. De laatste weken krijg ik tijdens een langere rit soms de melding van een storing dimlicht die daarna.

Ik heb een irritant probleem met de xenon lampen (af fabriek) van mijn 330Ci. Eén xenon lamp van mijn BMW 330 (E46) viel vandaag onder het rijden uit. Op het dashboard kwam meteen de melding, dus ik heb de. Nu werkt het prima dacht ik, alleen valt links zomaar uit, soms na 1minuut. Als je de ballast omwisseld en het probleem nog steeds aan die kant blijft, dan zit het in.

HOW TO: Knipperende xenon of ballasten fixen. De rechterlamp valt na een paar minuten rijden uit, als ik de verlichting even uit doe en. Van het weekend valt ie weer uit, dus ik pielen in het donker. Mijn linker Xenon-verlichting valt ineens uit en doet het na een paar dagen zomaar weer. Hij knippert of flikkert niet, hij is aan of uit. Xenon lampen die bijna aan het eind van de levensduur zijn?

Sloop hem er maar uit en ga naar een sloop, de fan zit namelijk in meer. Als ik rij valt soms mijn rechter xenon lamp uit. Zie ik dan opeens in de reflectie van mijn voorganger. Dim licht schakelaar uit en aan ze hij doet.

U ontvangt bij de HID Xenon Kit een uitgebreide maar makkelijk te volgen Nederlandse en.