Xenon lamp vervangen prijs

De kosten voor het vervangen van xenonlampen blijken per. Deze prijs geldt voor D2R- en D2S-lampen die nu veelal worden toegepast. Wat kosten xenon-lampen voor je auto ongeveer? Gaan ze langer mee dan conventionele lampen? Het uurtarief van een merkgarage is al gauw rond de € 65,= of meer en een uurtje werk + de marge op materiaal, gaat het.

Ik zie wel dat je bij Xenon verlichting het best door een echte monteur. Kan je die dingen makkelijk zelf vervangen? Neem nou het vervangen van een xenon-lamp van een Nissan Primera. Heren, Dames, Mijn Octavia beschikt over een af-fabriek xenon systeem. Hallo, Toen afgelopen week bij mij een van de xenon lampen kapot ging, ging er bij mij ook gelijk een wereld open van de grote verschillen. Hoe en of je een autolamp kunt vervangen, hangt af van welke lamp je wilt vervangen en hoe nieuw je auto is.

Je kunt beter geen xenonlampen monteren in een koplamp die daar niet voor gemaakt is. Kan ik een xenonlamp gemakkelijk zelf vervangen ? Waarom zit er een groot prijsverschil op originele onderdelen tussen de Dealer en jullie ? Ik heb de VW dealer gebeld voor het vervangen van de lamp. Hij had het nog nooit gedaan maar komt goed en over de prijs komen we wel uit. Met de lamp naar binnen en op tafel de zwarte kap met clipjes. Mijn V50 had bij verkoop 7,5 jaar en 175. Voor deze prijs zou ik het ook doen. Prijs zo om en bij de 100 EUR voor een lamp die eigenlijk niks doet, SUPER. Xenon lampen vervangen begin ik zowieso niet aan!

Het kan enkel de xenonlamp zijn die aan vervanging toe is, maar ook de. Klik hier hier voor originele xenon lampen. Als je bij de dealer langsgaat om een lampje te laten vervangen zal dat wel zijn omdat je er zelf.