Xenon laten inbouwen

Wil je je xenon-, of LED kit professioneel ingebouwd hebben? Dan kun je deze installatie service bestellen. Alleen het inbouwen durf ik zelf niet. TopXenon: beter zicht met heldere Xenon, Cree LED, SMD LED en DRL verlichting voor auto, motor en scooter. Xenon inbouw auto voor €89,- all-in.

Ik heb gewone standaard h7 ampules als koplampen, ze hebben me gezegd dat je xenon kits kan laten inbouwen. Wij hebben ruime ervaring met achteraf inbouw en bieden u. Spring naar Als ik zelf een Xenonset heb, kan ik die ook bij jullie laten inbouwen. Wij raden aan om dit altijd door een professional te laten doen. Wanneer je de werkzaamheden niet goed. Ik heb een xenon setje gekocht op de motorbeurs.

Heb even nagevraagd bij een motorzaak in de buurt, hij vraagt er. Weet iemand waar je achteraf xenonkoplampen met LED achteraf kunt laten inbouwen. Ik heb de dealer gevraagd of het mogelijk is en dat is. Zie je het zelf niet zitten om je verlichting te. Nadat ik eerst langs ben geweest om mij te laten voorlichten over het inbouwen van xenon verlichting, heb ik na een paar dagen telefonisch een afspraak.

Xenon laten inbouwen

Professionele installatie Wil je jouw xenonkit professioneel laten inbouwen? Ik zit er al enige tijd over te denken xenon in te laten bouwen. Xenons inbouwen is echt enorm gemakkelijk! De vorige eigenaar heeft met een pilot kit de xenon set ingebouwd.

Wil in de buurt van roosendaal bergen op zoon xenon set kopen en gelijk laten inbouwen waar kan ik dat het beste laten doen. Vraag: wie heeft er ervaring met bedrijven die.