Xenon valt steeds uit

Als ik de verlichting aanzet gaat ie even knipperend aan en dan uit. Elektronica & Diagnose: Xenon knippert en valt uit. Mijn wagen heeft Xenon vanaf fabriek. De laatste weken krijg ik tijdens een langere rit soms de melding van een storing dimlicht die daarna. Eén xenon lamp van mijn BMW 330 (E46) viel vandaag onder het rijden uit. Op het dashboard kwam meteen de melding, dus ik heb de.

Voornamelijk het rechter voorlicht knippert soms en valt dan enige tijd.

Xenon valt steeds uit

Nu werkt het prima dacht ik, alleen valt links zomaar uit, soms na 1minuut. Als je de ballast omwisseld en het probleem nog steeds aan die kant blijft, dan zit het in. Ik ben in het bezit van een renault megane 1. Mijn HID Xenon lamp springt aan maar gaat daarna gelijk weer uit. Mijn linker Xenon-verlichting valt ineens uit en doet het na een paar dagen zomaar weer.

Hij knippert of flikkert niet, hij is aan of uit. Sloop hem er maar uit en ga naar een sloop, de fan zit namelijk in meer. Van het weekend valt ie weer uit, dus ik pielen in het donker. Mijn Xenon verlichting is van de inkoopaktie werkt voortreffelijk in de Z3 en in. Als ik rij valt soms mijn rechter xenon lamp uit. Zie ik dan opeens in de reflectie van mijn voorganger.

Dim licht schakelaar uit en aan ze hij doet. Maar valt dus tijdens het rijden opeens uit. De hele boel weer in elkaar gezet en het werkt nu nog steeds. Ik heb hier een Nissan Primera in de werkplaats en hiervan valt de Xenon verl. Het is begonnen met lichtjes knipperen. Nu gaat tijdens het rijden de lamp. Meneer, verlichting valt niet onder de garantie maar we willen er.

Natuurlijk geloof ik nog steeds dat de Renault Dealer dit probleem netjes gaat oplossen. Stel dat de koplampen of xenon lampen imitatie zijn mag ik dan. Deze valt na een tijdje gewoon uit, nadat de lichtintensiteit instabiel wordt. Ik lees van verschillende mensen dat ze HID Xenon in hun 307 SW.

Xenon valt steeds uit als de motor loopt ,met alleen contact aan is er. Het merk ballast lijkt hier niet heel veel bij uit te maken, no-name ebay. Bij mij valt de Xenon verlichting eens in de zoveel tijd uit. Het "flikkeren" werd steeds frequenter tot compleet geen licht meer.