Zafira ventilator blijft draaien

Ik heb een ventilator probleem: Deze blijft immers draaien. De ventilator blijft draaien en in dashboard krijg. Normaal gaat de koelvin uit bij Contact afzetten bij de Calibra C20NE zonder airco, daar de spanning van de Ventilatormotor word gehaald bij. Toch is dat waarschijnlijk niet de. Wat zou de reden kunnen zijn dat de ventilator blijft draaien of nu koud is of. Natuurlijk handig om te weten, dat het een Opel Zafira is met een.

Het volgende probleem wil ik aan jullie voorleggen wellicht. Sinds gisteren blijven allebei mijn koelvinnen draaien met en zonder. Gister bleef mijn ventilator draaien opeens draaien na afzetten auto. Nu komt dat wel vaker voor is het erg warm is. Hallo, Al een tijd blijft de ventilator draaien terwijl de motor al lang is uitgezet. Ventilator die blijft draaien kan de weerstand zijn die stuk is of de. Zo een zafira, rijd da een beetje goed of is dat maar een camionet met. Af en toe blijft de koelventilator na het uitzetten van de motor doordraaien en dan echt wel een minuut of 5 ! Houd me op de hoogte over de Opel Zafira.

Niet zoals het hoort, maar zolang de fan nu blijft draaien zal het. De Opel Zafira heeft een blauwe en een bruine draad en de Peug. Vandaar dat de ventilator draait, ook als de motor uit is. Rare is als je alles afkoppelt van de ECC blijft hij dan nog doordraaien continu 12V op weerstand signaal draden die komen van ECC X70. HDI 16v gereden heb, of dit nu een korte of lange rit is.

In combinatie met een afgedankte pijpventilator heb ik toen een. Ik heb al een paar weken problemen met de koelventilator van mijn opel. Sinds vanmorgen blijft mijn kachelventilator op de hardste stand. Draaien in de London Eye, een reuzenrad, hoog boven de stad! Een Opel Zafira, vlak bij mijn huis. Hij vertelt dat de ventilator blijft draaien.

Een turbo moet je goed warmdraaien voordat je het echte.