Zekering aansteker golf 6

De sigarettenaansteker (12V) vooraan in de pas aangekochte auto werkt. Mijn Sigarettenaansteker doet het niet meer ik gebruik hem voor de TomTom en om. TDI motor erin en ik heb geen idee waar de zekeringen. Het gaat om de aansteker die bij de asbak voor in zit. Volgens mij heb je niet goed gekeken en is alsnog de zekering kapot! De zekeringen zijn bij mijn weten ook allemaal in orde. Welke usb-lader zou wel werken in mijn VW Golf 6?

Zekering aansteker golf 6

Kijk eerst eens naar de zekering bv voordat je begint te slopen.

Ik de sigarettenaansteker eruit gehaald, blijkt dat de zekering toch wel kapot is. Ik wil graag de achter ruitenwisser uitschakelen omdat ik dat. Ik kan in het zekeringschema van de Golf-4 de sigarettenaansteker niet. Mini Steekzekering assortiment 6-stuks. Golf plus, sigarettenaansteker doet het niet, zegeningen gecontroleerd. Serie, 2 Serie, 3 Serie, 4 Serie , 5 Serie, 6 Serie, 7 Serie, 8 Serie, i3, i8, Z1, Z3, Z4, Z8. Output : 4,5V ,DC- 500mA Fuse, zekering : 1 Amp.

Laad je toestellen steeds in de auto , caravan of camper met deze.

Zekering aansteker golf 6

Op zoek naar goedkope auto onderdelen voor uw Volkswagen Golf? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. Probeer toch een geschakelde +12V te vinden (aansteker etc?) dat werkt toch wat prettiger en je laat de radio dan ook niet per ongeluk. Ik wil hem juist niet laten schakelen via het contact want dan is de.

F6 – SB6 – zekering -6- op zekeringhouder B. Zekeringenoverzicht (SA) op zekeringhouder, op accu. En zoals ik al dacht de sigarettenaansteker zekering is doorgebrand. Vervolgens de +kabel van de sigaretten aansteker gepakt omdat ik dat al. Verwijder het opbergbakje voor de zekeringkast links onder het dashboard door het.

Deze deed het al een tijdje niet meer.