Zekering ruitenwisser golf 5

Mijn achterruitenwisser werkt niet meer. Hallo, Wie kan mij helpen aan een zekeringkaart. Mijn interieurverlichting doet het niet meer. Ik heb sinds kort een heel vreemd probleem met mijn golf 5. Ruitenwissermechanisme gaat zeer zwaar, los. Is een kapotte zekering mogelijk als de achterzijde niet werkt en de voorzijde wel? Sinds vandaag een vreemd probleem met mijn golf mk5 1.

Zekering ruitenwisser golf 5

Alle zekeringen lijken intact (Geen breuk).

Vanmorgen kwam ik er achter dat de ruitenwissers niet meer wilden doen wat ze moesten doen. Als je ruitenwissers het niet meer doen kun je de desbetreffende zekering. Zekering is niets mis mee, toch maar gewisseld. Heb toen na werk de motorkap open gedaan en de ruitenwissers aan. Is het motortje kapot of is het misschien een zekering ofzo? Serie, 2 Serie, 3 Serie, 4 Serie , 5 Serie, 6 Serie, 7 Serie, 8 Serie, i3, i8, Z1, Z3. Derby, Classic, Estate, Golf, Cabrio, Jetta, Vento, Bora, Golf plus, Sportvan. Bij de Ibiza van mijn zoon werken ineens de ruitenwissers (voor en achter) en de aanjager.

Zekering ruitenwisser golf 5

De zekering van de ruitenwisser (nummer 5) is goed, maar er staat geen spanning op. Ik ben op zoek naar een ruitenwissermotor voor de Vectra C. Sommige aftermarket setjes bevelen ook aan om de zekering op te hogen. Achteruitrijlicht, achteruitkijkcamera (VP). Hoogteverstelling koplamplichtbundels. Beroep: onderdelenvoorziening Golf 1. Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen reageren. Op voorraad, verscheept morgen 23 39€ 00.

Ik heb toen alle zekeringen gecontroleerd, en hiervan was er geen enkele stuk.