Zekering sigarettenaansteker golf 5

Vraagje voor eigenaars van een Golf V, of anderen die misschien de betrouwbare info hebben. De sigarettenaansteker (12V) vooraan in de. Golf V – sigarettenaansteker – zekering – Autoforum","rh":"autoforum. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Re: Loshalen sigarettenaansteker VW Golf 5. Berichtdoor 16VG60 » 26-jul-10, 20:25.

Zekering sigarettenaansteker golf 5

Kijk eerst eens naar de zekering bv voordat je begint te slopen. Ik kan in het zekeringschema van de Golf-4 de sigarettenaansteker niet vinden. Maar ik kan daar alleen de zekering voor de achterwisser vinden. Zekeringen onder het stuur zijn in orde. Blower, sigarettenaansteker, achterwisser en sproeiers voor en achter werken niet.

Welke usb-lader zou wel werken in mijn VW Golf 6? Mijn Sigarettenaansteker doet het niet meer ik gebruik hem voor de TomTom en om. TDI motor erin en ik heb geen idee waar de zekeringen.

Zekering sigarettenaansteker golf 5

OFFLINE Jasper Re: zekering 12V aansluiting achterin middenconsole. Serie, 2 Serie, 3 Serie, 4 Serie , 5 Serie, 6 Serie, 7 Serie, 8 Serie, i3, i8, Z1, Z3, Z4, Z8. Derby, Classic, Estate, Golf, Cabrio, Jetta, Vento, Bora, Golf plus, Sportvan. En het is ook een absolute max want anders knalt de zekering er uit. Had destijds in mijn VW Golf de standaard speakerset met deze sub.

Sinds kort werkt mijn sigarettenaansteker niet meer, dus ik neem aan dat de zekering hiervan stuk is. Moest er iemand toevallig zo een zekering liggen. SA5 – zekering -5- op zekeringhouder A. SC) op zekeringhouder C, aan centrale elektrische kast.