Zelf airco inbouwen auto

Wanneer je een airco laat inbouwen in een auto, betaal je behalve voor de airco zelf uiteraard ook aan installatiekosten. Dat doe ik al jaren, GPS, carkit, hifi etc in de auto zelf gedaan. Door de huidige ontwikkelingen in de auto industrie worden deze opdrachten. Wie waat waar ik een airco achteraf in mn One kan inbouwen en wat dit kost? Als je zelf handig bent, is airco inbouwen nog wel te doen.

Een airco inbouwen in een auto van 10 jaar oud? Mijn vraag was of je het zelf kunt of door de dealer moet laten doen. GeĆ¼pload door John Adriaansehoe een plug&play airco installeren? Het hele set was erg goedkoop en kon het niet laten liggen.

Omdat het standaard inbouwen van de technologie voor autofabrikanten. Roland, zoals je zelf aangeeft is er een steeds groeiend verschil. Er moeten dan veel aanpassingen aan de auto worden gemaakt dus een airco inbouwen is meestal niet goedkoop. De prijs van het achteraf laten inbouwen. Hoi jongens, Ik ben van plan om een airco in mijn auto te bouwen. Ben nog niet op zoek geweest naar een 2e hands systeem maar dat komt. Weet iemand of het mogelijk is (lijkt me wel), en of het zelf te doen is?

Zelf airco inbouwen auto

Hoe kijken jullie aan tegen het later inbouwen van een airco?

D zonder airco gekocht en daarna een donor auto gekocht met airco en wil. Vraagje, dat het achteraf inbouwen van een airco redelijk wat werk is heb. Ligt eraan of je het laat doen of zelf gaat doen. Ik ben erachter gekomen dat er in het verleden is geknoeid met de kilometerteller en de auto veel. Ik weet dat dat een vraag is als: "hoeveel kost een auto", maar ik zou komend jaar mogelijk een airco overwegen.

Wij zijn gewend om airco in de de auto te hebben alleen heeft onze camper dat niet. Over achteraf inbouwen van airco hoor ik overigens niet uitsluitend positieve berichten.