Zelf een benzinetank maken

Ik zat te denken of het misschien mogelijk is om zelf een stalen tank in. Van aluminium twee helften kloppen in een mal, vouwnaden maken. Het plan om een brandstoftank te maken en die productie in woord en beeld weer te. Hallo allemaal, toch maar eens gebruik maken van de enorme. Het fabrieken van mallen en de tankjes zelf, zoek ik wel uit, dat lijkt me leuk.

Tank maken- Allroadmaniacsallroadmaniacs.

Zelf een benzinetank maken

Zo niet, wat is een goede methode om een tank te maken? Ben zelf al op het idee gekomen om de tank te maken uit schuim, omhullen en. Ik heb zelf een kunstof tank in een alu omhulsel. Tussen de tank en de pomp nog een Catchtank. Ik zit er aan te denken om voor mijn Africa Twin twee auxillery tanks te maken. Voor uw motorfiets kunnen wij diverse accessoires leveren, die door ons zelf.

Ik had overlaatst een gek idee, om zelf uit bijvoorbeeld een deo-bus een benzine tank te maken. Maar Dan ontstaat het probleem dat er geen.

Zelf een benzinetank maken

Echter de originele eerste 888 metalen tank had al een heel klein deukje in de. Yo, ik ben van plan, om op de een of andere manier, zelf een kunststof. Bij mijn vorige tank en zitje had ik er geen plaats voor maar aangezien ik toch een nieuwe tank en zit moet maken kan ik het er wel op. Hoi heeft hier iemand ervaring met het zelf maken van een dieseltank? Als je van plan bent om zelf een bestuurbare tank te bouwen is het een. Het kan echter ook een pak goedkoper, op voorwaarde dat je bereid bent de handen vuil te maken en er flink wat tijd voor vrijmaakt.

Ik wil de tank van hout maken en hierin een epoxy coat. Wij maken nu geheel volgens de eisen van de klant grote aluminium benzine tanken.