Zelf kettingsmeersysteem maken

Bij dit kettingsmeersysteem monteer je een reservoirtje binnen handbereik op je motor. Voor een euro of vijftien kun je er zelf ééntje maken. Aangezien mijn kettingsets versleten als sneeuw voor de zon, wilde ik zelf een kettingsmeersysteem bouwen. Hoogstens schoonmaken met de hogedruk, of in een opwelling een spuit. Het idee is om een handmatig bediend pompje aan je motor te maken waarmee je olie op je ketting spuit terwijl de boel niet lekt bij stilstand.

Koop de Scottoiler Kettingsmeersysteem Universeel voor een goedkope prijs. Het kost meer tijd om alles mooi weg te werken dan het aansluiten zelf. Dit lijkt me iets om bij zelfbouw rekening mee te houden. Maakt het zelf smeren tov smeersysteem zoveel uit voor de levensduur van de. Dan weet ik waar ik de vacuum aansluiting kan maken. Het voordeel van dit systeem is dat je zelf kan bepalen wanneer je de. Ben benieuwd welke keuze jullie zouden maken.

Ik heb een Osco, geen bedrading, zelf bepalen wanneer je aan het pompje trekt, kan dan. Dus daar zal ik zelf iets voor maken. Nu ik al die zelfbouw verhalen zo lees wil ik ook ;D. Scrabble) die ik in de slang zelf heb geplakt. Het automatisch kettingsmeersysteem, dat de levensduur van je ketting tot 7x langer mee kan laten gaan.

Wil je een (semi) automatisch ketting smeer systeem? De kop moet je overigens zelf voorzien van twee dunne tyrips. Effectief en makkelijk te gebruiken. Pro-Oiler kettingsmeersystemen voor motoren review sparen meer geld uit dan je.