Zelf opbouw aanhangwagen maken

Europa wil nu komaf maken met het gebrek aan regels. Hallo rij al een tijdje rond met een zelf gemaakte aanhanger compleet van hout. Het idee is ontsprongen om zelf een aanhanger te knutselen op basis.

Zelf opbouw aanhangwagen maken

Als ge die volledig zelf wilt bouwen gaat ge bedrogen uitkomen. Maar mag men dan zomaar enders welke opbouw op maken? Hallo 2fasters Ik ben van plan om zelf een moto remork te gaan maken. Maar ik zit nog met een paar vraagjes zoals , 1.

Zelf opbouw aanhangwagen maken

Deze aanhangwagens kunnen zelf gebouwd worden en zijn niet onderworpen. MTM van de aanhangwagen om te bepalen of uw voertuig deze.

Zelf getekend chassis en opbouw en laten maken (en galvaniseren) door AC (Aanhangwagen Centrale) Arendonk. Wanneer de standaard aanhangwagens niet aan uw eisen voldoen zijn. Nu zou ik graag een gesloten opbouw maken voor hierop die wel. Ik heb een gesloten aanhanger met een deksel van een bekend merk. Ik had zelf al zitten denken om de huidige bak middendoor te gaan slijpen.

Zelf geen ervaring mee, maar ik kan me voorstellen dat 10cm speling. De EG-verklaring van de machine zelf is niet voldoende. Geconditioneerde opbouw zonder ge├»soleerde laadklep. Vrachtwagens en aanhangwagens van meer dan 3,5 ton moeten in Walloni├ź al minder vaak gekeurd worden dan. Wil jij ook beginnen met zelfbouwen, klik dan hier voor al je bouwtekeningen want zelfbouw begint.

Voor de speciaalbouw gebruiken wij aanhangwagens met een opbouw van sandwich. Nu vroeg ik mij af (na het zien van het programma wegmisbruikers) of zelf gemaakte aanhanger ook gekeurd moet worden, en moet worden. Dus om een lang verhaal kort te maken, Ik wil dan een aanhanger.