Zelfgemaakte producten verkopen belasting

Dat is het beste wanneer je veel verkoopt en bv. Mijn vraag is dan, moet ik dat laten weten aan de belastingsdienst en een. Ik wil een webshop starten om taarten te verkopen, zelfgemaakte. Ik wil zo nu en dan een paar leuke navelpiercings verkopen als extra op mijn beauty website. Kan ik dit doen zonder gezeur te krijgen met de belasting dienst? Hobbyverkoop: vanaf wanneer een belastingsplichtig. Kleertjes en (kinder)spullen verkopen via tweedehandssites zoals. Het kan ook zijn dat je op maandelijkse basis veel spullen verkoopt en hierdoor.

Of krijg je dan gelijk de belastingdienst aan je broek en moet je kvk-nummers gaan. Website voor mensen die zelf hun zelfgemaakte spulletjes willen verkopen. Welke producten ga ik verkopen en hoe kom ik hier aan? Gratis Adviseurs – Online vraag & antwoord. Belasting betalen bij verkoop zelfgemaakte spullen – Voor.

Sharon (22) verkoopt vaak spullen via Marktplaats.

Zelfgemaakte producten verkopen belasting

Het brengt niet heel veel geld op maar ook niet heel weinig. Wie in zijn eigen huis of tuin producten verkoopt, heeft daarvoor geen vergunning. De verkoop van zelfgemaakte spullen is weer helemaal in. Op den duur komt de belastingdienst wel kijken, maar dan moet je. Het enige nadeel is dat de eindproducten vaak veel ruimte in beslag nemen. De fiscus contacteert momenteel alle verkoopwebsites, zoals eBay en. Wie geld verdient met het verkopen van oud speelgoed van zolder, doet alles volgens.

Je gaat een webshop beginnen, je hebt producten ingekocht of zelf gemaakt. Dan hoef je geen belasting te betalen, laat staan btw. Oude spullen verkopen via internet lijkt een eenvoudige manier om plaats te maken op zolder en een centje bij te verdienen. Ik moet op mijn prijzen nog belastingen betalen, waardoor de prijs hoger moest.

De inkomsten die de schilder uit deze verkoop heeft zijn zuiver hobbymatig want hoewel er geld van hand tot hand ging.