Zelfgemaakte spullen verkopen belasting

En mag je zomaar spullen verkopen op een marktje? Maar van zodra je met winst verkoopt, moet je het aangeven aan de belastingen. Hallo Ik verkoop al een tijdje mijn eigen spullen via 2de hands sites maar ik zit. Mijn vraag is dan, moet ik dat laten weten aan de belastingsdienst en een. Ik wil een webshop starten om taarten te verkopen, zelfgemaakte. Situatie 1: je verkoopt iets eenmalig.

Nog niet zeker of er wel een publiek is voor je spullen? Kleertjes en (kinder)spullen verkopen via tweedehandssites zoals 2dehands. Je kan de inkomsten op je belastingsbrief aangeven bij de diverse. Morgen zou ik dat wel eens willen navragen bij de belastingen, maar zij. Uw activiteiten op internet: hobby of onderneming? Ik wil zo nu en dan een paar leuke navelpiercings verkopen als extra op mijn beauty website. Kan ik dit doen zonder gezeur te krijgen met de belasting dienst? Als je spullen te kaap aanbiedt waarbij je winstoogmerk hebt, dan moet je het.

Het kan ook zijn dat je op maandelijkse basis veel spullen verkoopt en. Sharon (22) verkoopt vaak spullen via Marktplaats. Het brengt niet heel veel geld op maar ook niet heel weinig. Wat belastingen etc betreft, heb ik het allemaal al uitgezocht, ik zit vooral. Dat is een soort offline marktplaats waar je spullen kan verkopen, tegen.

Gratis Adviseurs – Online vraag & antwoord. Belasting betalen bij verkoop zelfgemaakte spullen – Voor. Via Marktplaats verkopen wel heel veel mensen hun eigen spullen. Op den duur komt de belastingdienst wel kijken, maar dan moet je al. Als je echter gaat verdienen met een hobby neem dan contact op met een belastingadviseur. Verkoop je veel via Internet, dan is al snel geen. De verkoop van zelfgemaakte spullen is weer helemaal in. Het verkopen van 2dehands spullen mag toch ? Op deze inkomsten betaal je altijd 33 % belastingen en geen sociale zekerheidsbijdragen.

Wie geld verdient met het verkopen van oud speelgoed van zolder, doet alles volgens de regels: bij wijze van uitzondering op straat spullen. Ik kocht meteen heel wat spullen, waardoor ik een nieuwe start kon maken. Ik moet op mijn prijzen nog belastingen betalen, waardoor de prijs hoger moest.