Zelfstellende drukgroep terugstellen

Hoe kan de zelfstellende drukgroep van de koppeling worden teruggesteld? Hallo, Ik ben bezig met een S60D5, deze had een lekke krukaskeering. Maar nu ik de drukgroep wil monteren is dit dus een zelfstellende. LUK noemt het SAC ( Self Adjusting Clutch ) Bij Sachs heet dit een. Hallo, Kan iemand me vertellen hoe ik een zelfstellende drukgroep van de koppeling kan terugstellen? Verder kan je voor het centreren heel goed langs de drukgroep kijken op.

Voor het terugstellen van de drukgroep heb je speciaal gereedschap nodig. Ik heb net mijn koppelingsplaten en drukgroep vervangen nadat er herrie uit. Nu lees ik iets over zelfstellende koppelingskabel. En anders zit het probleem in de bak denk ik, heb je drukgroep en.

Als je de drukgroep vervangt moet je gewoon alles vervangen, drukgroep,druklager en. Btw, leuk werk hè, de kabel terugstellen? LuK zoals het 2-Massa vliegwiel, RepSetPro en de zelfstellende kop-. Koppeling, drukgroep, koppelingsplaat voor uw BMW. Of is het gewoon drukgroep doe aan zijn einde is? Ik heb koppeling vervangen + drukgroep en druklager nu heb ik het. Iets met het zelfstellende mechanisme van de koppeling?

Waarschijnlijk een probleem in de drukgroep van de koppeling. Voordelen van de zelfstellende koppeling: lage en constante. Dit is een zelfstellende drukgroep, wat,indien nieuw, een soort werpster op. Hoe monteer je een zelfstellende koppeling? Afgelopen weekend de drukgroep van de s54b32 af gehaald en er zat. Soms is de kabel uitgevoerd met een zelfstellend mechanisme.

Bij zelfstellende of hydraulische systemen, is dat niet het geval. Soms gaat dit vanzelf over als de drukgroep een klikje verder is opgesteld.