Zelfstellende koppelingskabel afstellen

Beste mensen, Heb van het weekend een nieuwe drukgroep en koppeling geplaatst in een Peugeot 306 1. ZELFSTELLENDE KOPPELING JUIST MONTEREN – door. Volgende week mag mijn bak weer onder de auto uit ivm lekkage van een krukaskering 👿 Nu heb ik er net een nieuwe koppelingskabel op.

Zelfstellende koppelingskabel afstellen

Nu verdenk ik dus sterk het ingenieuze zelfstel systeem van de koppelingskabel. De kabel wil ik dus gaan vervangen maar ik heb er de. Geprobeerd of ik iets kon afstellen.

Hoi Anton, als er geen schroefdaad aan het eind van de de kabel zit heb je waarschijnlijk te maken met een zelfstellende koppeling. Ik heb zojuist de koppeling vervangen van mijn 1. Nu lees ik iets over zelfstellende koppelingskabel. Spoed zelfstellende koppelingskabel terugstellen – VWForum. Hoe stel ik de zelfstellende kabel helemaal.

Berichtdoor MK2-VRT » 1-aug-12, 18:23. Als je een zelfstellende kabel hebt kun je niks doen, ja deze. Nu wil ik de kabel afstellen maar heb dat nooit eerder gedaan maar. Nu blijft de koppeling ingedrukt als het pendaal is losgelaten. De Berlingo heeft een zelfstellende koppelingskabel, het mechanisme wat daar voor zorgt schiet door.

Zelfstellende koppelingskabel afstellen

Met een nieuwe koppelingskabel is het. Ik heb net mijn koppelingsplaten en drukgroep vervangen nadat er herrie. Je kunt nog proberen om het afstelmechanisme weer gangbaar te maken. Laatst brak tijdens het rijden de koppelingskabel. Dit bleek een kabel te zijn die je zelf kan afstellen, aan het uiteinde zitten namelijk twee M8. Na de vervanging grijpt de koppeling al direct bij het optillen van het.

Oke het probleem met de kabel is opgelost.