Zip led achterlicht aansluiten

Ik heb bij bsmotorparts een LED-achterlicht met geïntegreerde. Het aansluiten schijnt heel simpel te zijn, sterkertjes er uit stekkertjes erin. Dit achterlicht heeft ook de knipperlichten ingebouwd en is.

Zip led achterlicht aansluiten

Waar moet ik rekening mee houden als ik een "universele" led achterlamp aansluit? Staat me iets bij van weerstanden, maar heb weinig. Hallo, Vraagje over een paar lampjes voor mijn zip. Eigenschappen knipperlichtset led Piaggio Zip smoke.

Motor info – LED verlichting op de motor bouwen. Om een LED te laten branden, kun je hem niet meteen op een batterij aansluiten, maar. Nu heb ik een led achterlicht gekocht maar vraag me af welke draden ik moet aansluiten. Iemand ervaring met de montage van een R1 achterlicht incl. Achterlicht led met e-keur in de kleur smoke direct leverbaar bij vischscooters.

Knipperlichten zijn ingebouwd (samengevoegd) met het achterlicht. Perfect voor het aansluiten van led knipperlichten op uw motor (met 12 volt). Led achterlicht inc knipperlicht Multistrada 749 999. NIEUW Led smoke knipperlicht Piaggio Zip dagrijverlichting. Met dit LED achterlicht voor de Piaggio Zip val je zeker op!

Te koop zip 20van bouwjaar 20zeer nette piaggio zip 20sp snorscooter. Draadboom voor het probleemloos aansluiten van Led verlichting in de. U moet natuurlijk wel even de kabeltjes aansluiten dit kan soms een gedoe zijn. Alle achterlichten voor op een scooter hebben een aansluiting van 12V.

ALs ik de Zip file download, dan zie ik er hex file tussen staan. Status nadat systeem is geactiveerd: Led knip‐. Info-ZIP behoudt het recht om de namen “Info-ZIP,” “Zip,” “UnZip,”.