Zoemend geluid auto bij gas geven

Bij stationair draaien hoor ik niets, maar van zodra ik toeren. Dus bij het optrekken hoor ik een zeer licht zoemend,fluitend geluid ongeacht de toeren en dit gaat. Pedro van hartog tuning vertelde me dat het zoemgeluidje bij gasgeven de versnellingsbak is. Enkel bij gas geven, ook bij stilstand, koppeling. Wanneer ik optrek (niet sportief maar traag) dan hoor ik bij een specifiek toerental een zoemend geluid (hetzelfde geluid als een bevende gsm).

GeĆ¼pload door Astrid RobartSeat 6L vreemd geluid bij gas geven – Duration: 0:13. Ik vraag me af waar het soort van zoemende geluid vandaan komt bij mijn 230E. Het lijkt een beetje midden onder de auto vandaan te komen. En het wordt alleen maar erger als je gas geeft. Je hoort een zoemend geluid dat mogelijk van de wielen afkomstig is?

Het is in lichte mate ook bij stationair draaien aanwezig en het neemt toe bij gasgeven. Ik heb de auto nog niet, dus ik kan niet echt iets nuttigs toevoegen. Ditzelfde geluid hoor je ook heel even wanneer je even gas geeft en dan het. Mijn auto maakt een brommende geluid tijdens het rijden. De uitlaat na de katalysator is vervangen, maar het geluid is niet verdwenen. Het gezoem reageert direct op het gasgeven, dus op het maken van toeren.

Zoemend geluid auto bij gas geven

Ik hoor sinds kort een zacht zoemend geluid bij het gasgeven. Als ik gas geef hoor ik een oplopende zoem (denk: luchtalarm, maar niet zo hard).

Als je tijdens het rijden een zoemend geluid hoort bij de wielen, zijn. Een knetterend geluid bij het gas geven? Nope, echt een zoemend geluid dat doorklinkt in de auto. Bij stilstaand gasgeven gaat het geluid met het toerental mee.

Als je voor de auto staat lijkt het geluid van achter de motor bij het. Hoeveelheid gas geven heeft geen invloed op het geluid. Accu is vernieuwd bij aanschaf auto, dynamo weet ik niets van maar een auto van.