Zwaar schakelen auto

Mijn auto schakelt de laatste tijd erg moeilijk. Veel weerstand, je moet echt trekken en duwen aan de schakelpook. Ds3 1,6 e-Hdi met zesbak behoorlijk slecht te schakelen.

Zwaar schakelen auto

Zwaar Schakelen Na Snelwegrit – Onderhoud, reparatie en problemen. Koude motor schakelt hij soepel, maar als hij warm is super zwaar. Laat staan de Japanse auto van mijn.

In de zomer heb ik hier geen last van. Hallo mensen, Ik heb het idee dat de auto een beetje stroef schakelt. Ik wou binnenkort wel versnellingsbak olie. Dat de Opel versnellingsbakken niet het meest soepel schakelen is mij. Ik probeer na thuiskomst ook altijd de auto in de eerste versnelling te.

Het is net of je de versnellingspook door een bak dikke cement. StartseiteFahrzeuge und VerkehrFragenZwaar schakelen. Dan komt de koppelingsplaat niet goed meer vrij en schakelt dan moeilijk. Zet de auto eerst eens in achteruit en dan in 1e versnelling. Als ik naar de tweede schakel wil schakelen, gaat dat soms moeilijk.

Zwaar schakelen auto

Dit kan gerepareerd worden, alleen is het afhankelijk welk merk en type auto het is om de. Dit probleem doet zich alleen voor met een koude motor, en in de winter. Als de bak nog koud en de olie dik is schakelt de bak zwaar. Het was bij mijn vorige auto nog sterker het geval.

Vanaf het begin hebben wij problemen met het schakelen bij koude. Maar verder laat ik het in het midden wie wat doet met zijn auto, dat is. Sinds deze week schakelt de auto af en toe moeilijk in 1e versnelling en achteruit.