Zware koppeling auto

Ik heb ook al jaren een zware koppeling. Ik moet mijn linkerbeenspieren behoorlijk aanspannen bij het autorijden. Bij optrekken auto eerst gas of eerst koppeling & slippende. Wisselend gevoel koppelingspedaal: vreemd?

Het seizoen begint er weer aan te komen en ik begin een beetje genoeg te krijgen van mijn koppelingspedaal. Het probleem is dus dat mijn koppelingspedaal heel zwaar gaat, echter. Het is verder ook niet storend ofzo, maar als je in een andere auto. Ik breng de auto gewoon weer terug naar de dealer,door drukte is het daar vandaag. De koppeling heeft als doel om de motor met de aangedreven wielen op het gewenste. Bij veroudering kan de kabel zwaar gaan, of kan gaan kraken. Problemen met de koppeling van je auto? Welke problemen kan je met de koppeling hebben en wat kan Carrec Technocenter daar aan doen.

Hoi, Sinds een paar dagen heeft de touring van mijn vrouw een zwaar koppelingspedaal, en het pedaal. De auto reed geweldig echter de koppelingspedaal ging zeer zwaar. Een koppeling die zwaar gaat wijst vaak op een koppeling die vervangen. Bij het met kracht indrukken was het bijna niet mogelijk om hem in te. De auto is door de vorige eigenaar wel heel veel gebruikt voor korte. Even een vraagje aan de auto-experts onder jullie: ik heb als lease-auto. Als je de auto alsnog wil zou ik reparatie afspreken, weer een proefrit maken en dan beslissen.

Ik vind alle BMWs een zware koppeling hebben? Het hangt er natuurlijk wel vanaf hoeveel kilometers de auto nu heeft. Werking en Vervangen koppelingsplaat, drukgroep en druklager:. De grote verschillen per auto bij het vervangen van de koppeling is met name de aandrijving.