Zwart wit kabel plus min

De ene draad is zwart met tekst erop. De andere draad is zwart met witte strepen erop. Zie foto) Weet iemand wat de plus is en wat de min is? Maar doorgaans is rood plus, zwart is min. Ga er maar van uit dat de kabel met de zwarte streep de – is.

Ik ben mijn subwoofer aan het installeren en heb deze kabels van Caliber. Is deze tweede draad de plus, of kan je daar niet op. Maakt het wat uit als ik de plus van de speaker op de min van de versterker aansluit. Op mijn kabels van mijn speakers staat niets op.

Als ik de basluidspreker los haal zie ik een bruine en zwarte kabel. Oh ja, dan nog weten wat in je snoer plus of min is. Zorg er wel voor dat de plus en de min het zelfde wordt aangesloten als bij. Bij deze plug is het grootste deel de – denk ik (dus de kabel zonder lijntje).

Moet ik andere kabels halen of andere speakers? Een zwarte draad (-pool); Een rode of (soms) witte draad (+pool); Een derde. Het geheel afgeschermd met een stuk kabelgoot en liggend boven mijn aquarium:. Als je transparante luidsprekerkabel hebt gekocht, dan zit er heel. PLUS, MIN, (aarding), FASE, NUL, AARDE. Ondanks de vele verschillen is de plus van een servoaansluiting in alle onderstaande.

De kleur van de min draad varieert tussen zwart, bruin en blauw. Normaal zal de zwarte de min zijn en de witte de plus. Alleen ik heb geen iedee wat plus en min is op de kabel. Ik dacht dat -1 zwart op moet en +1 rood op moet.

LET OP: Bij sommige kabels is de min-draad aangeduid door een onderbroken witte streep, en de plus draad volledig zwart. Met een kroonsteentje, rood (plus) op plus, en zwart (min) op zwart. Rechts: Rood; Links: Wit; Rechts: Geel; Links: Zwart.